Logo Academie voor gedragsverandering

Gedragsbeïnvloeding bij externe stakeholders

 

Ben jij betrokken bij veranderprocessen van externe stakeholders?

Op 14 en 24 november 2019 is er een verdiepingsmodule voor gedragsbeïnvloeding bij externe stakeholders. Tijdens deze dagen focussen we op wat communicatie kan bieden bij gedragsverandering van extern publiek.

Aan de orde komen de volgende onderdelen:

De theorie wordt direct toegepast in cases. Naast voorbeelden en cases van andere organisaties staan jouw eigen vraagstukken centraal. Om het geleerde vast te houden en toe te passen - ook in de waan van de dag- volgt na deze module coaching om het geleerde in de praktijk te verankeren.

Studiebelasting: reken naast de twee bijeenkomsten op een studiebelasting van ten minste 4 uur zelfstudie tussen de bijeenkomsten door en het uitwerken van een praktijkcase.

Deze verdiepingsmodule sluit aan op de kernopleiding. Hierin maak je kennis met recente inzichten over het ontstaan van gedrag en gedragsverandering. Je leert de inzichten over de ‘menselijke gedragsprincipes’ en de routekaart gedragsverandering toe te passen in situaties van je eigen organisatie. De toegepaste methodiek is direct toepasbaar in jouw organisatie.

Locatie: in Utrecht. Ook mogelijk als in-company-training.

De complete opleiding Gedragsbeïnvloeding door communicatie bestaat uit 3 modules van totaal 7 dagen. Meer informatie vind je bij Expertopleiding.

Meer informatie en inschrijven

Inschrijven via het inschrijfformulier

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl