Logo Academie voor gedragsverandering

Incompany

Al onze trainingen en opleidingen zijn ook incompany te organiseren. Ook kunnen we een workshop van een halve of hele dag verzorgen.

Opleiding gedragsverandering in organisaties

De opleiding Gedragsverandering in organisaties kan ook incompany gevolgd worden. In overleg wordt een training op maat verzorgd, op een op u gewenste locatie. Voordeel kan zijn dat de opleiding op specifieke veranderopgaven van de organisatie gericht is. Een open inschrijving kan als voordeel hebben dat er een grotere diversiteit aan deelnemers is.

Van training tot praktijk

De Academie voor gedragsverandering vertrekt vanuit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Gesprekken leiden tot inzicht in dilemma’s, lastige situaties en wensen. Ook de (on)geschreven regels van de organisatie hebben onze aandacht. In gesprek met de opleiders verscherpt de deelnemer de focus waar het in zijn situatie echt om draait. Deze inzichten vormen de basis voor een training op maat. Waarin de kernwaarden en cultuur van de organisatie verbonden worden met de competenties van de deelnemers.

Door inzicht in gedrag en gedragsprincipes leer je beter te analyseren. En door te experimenteren ontdek je hoe gedragsverandering in de praktijk werkt. Door in de opleiding te oefenen met praktijkcases kun je er in de praktijk beter mee uit de voeten. Door aanvullende coaching beklijft het geleerde ook echt. Zo wordt kennis en inzicht geïntegreerd met situaties in jouw werk.

Thuisopdrachten verscherpen de focus en zorgen voor verankering, zelfs in de waan van de dag. Deelnemers zijn na afloop succesvoller bij gedragsverandering en gebruiken een technieken, passend bij hun persoonlijkheid en bij de ambities van de organisatie. Om het nieuwe gedrag effectief te blijven inzetten of zelfs nog verder te vergroten krijgt de deelnemer aanvullend coaching.

naam  
e-mail*  
tel.nr  
onderwerp  
bericht  
antispam   (vul hier 'ja' in)
   
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl