Logo Academie voor gedragsverandering

Inschrijven

Op deze pagina vind je het inschrijfformulier, de privacyverklaring, leveringsvoorwaarden en klachtenregeling.

Inschrijfformulier
Je kunt je inschrijven voor een opleiding met een ondertekend inschrijfformulier.

Privacyverklaring
Academie voor gedragsverandering, Amaliastraat 8, 3522 AV Utrecht behandelt alle gegevens die deelnemers afstaan vertrouwelijk. De gegevens worden alleen ingezien door medewerkers van Academie voor gedragsverandering. We staan gegevens van deelnemers niet af aan derden. We gebruiken je persoonlijke gegevens voor onze deelnemersadministratie. 
De gegevens verwerken we voor onze administratie en afgesproken diensten. Dit in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Je kunt de gegevens die we van je bewaren inzien en laten verwijderen.

Leveringsvoorwaarden
Wie zich inschrijft voor een opleiding bij de Academie voor gedragsverandering gaat een contract met ons aan. Hier lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten. Lees ook onze leveringsvoorwaarden.

Klachten?
We doen ons uiterste best om onze opleidingen en trainingen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen. Ben je toch ontevreden over een opleiding of training? Laat het ons weten! Alleen dan kunnen we er iets aan doen. Ben je ontevreden over de manier waarop we je klacht hebben opgepakt? Dan kun je contact opnemen met onze onafhankelijke klachtencommissie. De klachtencommissie bestaat uit Matty Holman en Jelle Maas. 

De volledige klachtenregeling kun je hier vinden. Je kunt de klachtencommissie rechtstreeks bereiken door een e-mail te sturen aan de Klachtencommissie Academie voor gedragsverandering.

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum