Logo Academie voor gedragsverandering

Kernopleiding

Wil jij weten hoe je gedrag effectief kunt veranderen? In de opleiding Expert Gedragsbeïnvloeding door Communicatie leer je anders kijken naar gedrag, gedragsverandering en verandercommunicatie. Je leert werken met de menselijke gedragsprincipes, de congruentiescan, de routekaart voor gedragsverandering en paradoxale interventies. De opleiding is praktijkgericht. Naast voorbeelden en cases van andere organisaties staan jouw eigen vraagstukken centraal. Om het geleerde vast te houden en toe te passen - ook in de waan van de dag- volgt na elke module coaching om het geleerde in de praktijk te verankeren.

Programma kernopleiding

In de kernmodule maak je kennis met recente inzichten over het ontstaan van gedrag, gedragsverandering en verandercommunicatie. Je leert gedrag te herkennen met behulp van een Gedrag-effectmodel, gedragsprincipes en de Congruentiescan. Ook leer je hoe je de routekaart gedragsbeïnvloeding kunt gebruiken om een passende strategie te kiezen in situaties van je eigen organisatie. Ook leer je hoe je enkele onconventionele veranderingstechnieken kunt gebruiken.

Andere programmaonderdelen zijn: analyse van gedrag en gedragsverandering, onbewuste invloeden en het belang van congruentie.

Studiebelasting: reken naast de drie bijeenkomsten op een studiebelasting van ten minste 4 uur zelfstudie tussen de bijeenkomsten door en het uitwerken van een praktijkcase.

De opleiding start tweemaal per jaar:

Locatie en tijdstip: Utrecht, 10.00 – 17.15 uur

Prijs kernmodule van 3 dagen en coaching: € 1.799 (btw 0%).

Korting: bij direct boeken van 3 modules is de prijs € 3.500. Leden van Logeion, VVM en UCK krijgen korting: zij betalen € 1.500 voor de kernmodule.

Meer informatie en inschrijven:

Inschrijven via het inschrijfformulier.

De complete opleiding Gedragsbeïnvloeding door communicatie bestaat uit 3 modules, totaal 7 dagen en daarna coaching. Meer informatie vind je bij Expertopleiding.

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl