Logo Academie voor gedragsverandering

Voor wie?

De opleiding Expert in Gedragsverandering door communicatie is bestemd voor communicatieadviseurs (C-niveau/BNP niveau 4).

De opleiding Gedragsverandering in organisaties is bestemd voor leidinggevenden, staffunctionarissen, project- en programmaleiders.

De Academie voor gedragsverandering richt zich op mensen die in hun werk veel te maken hebben met gedragsveranderingen. Binnen en buiten de eigen organisatie. Als je bij die veranderingen effectiever bent, ontstaat een krachtige reputatie; voor jezelf, de afdeling en zelfs de totale organisatie. Hierdoor krijgen klanten een positiever beeld van de organisatie, werken collega’s graag met je samen en waardeert jouw manager je nog meer. En bij elk volgend contact sta je in een sterkere startpositie.

Deelnemers aan de Academie voor gedragsverandering willen in zichzelf investeren en hun grenzen verkennen en verleggen. Zij willen hun communicatieve vermogens uitbreiden, versterken en verdiepen. Zodat ze met meer elan en impact werken aan het behalen van de doelen van zichzelf en hun organisatie en effectiever werken aan gedragsverandering.

Bijvoorbeeld:

   
Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum