Logo Academie voor gedragsverandering

Wie zijn wij?

De Academie voor gedragsverandering is een initiatief van Gerald Morssinkhof en Trijnie Stoker. Communicatiemensen met aanvullende kwaliteiten. Samen schreven zij het boek 'Beweging in gedrag: Bakens en routes bij gedragsverandering'.

Gerald Morssinkhof, www.niveaum.nl
Gerald werkt aan Niveau M. Niveau M richt zich op gedrag van mensen en organisaties. De M staat voor metamorfose. Ben je ontevreden, en wil je meer, anders of nieuw, maar lukt dat maar niet, dan zit je vast in patronen. Met meer van hetzelfde als resultaat. Door patroondoorbreking ontstaat er ruimte voor beweging, voor ander gedrag met nieuw resultaten en plezier als gevolg.

Trijnie Stoker, www.stoker-communicatie.nl 
Trijnie geeft trainingen communicatie en communicatieve vaardigheden bij diverse opdrachtgevers, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profitsector. Daarnaast geeft zij strategisch communicatieadvies en coördineert zij grote communicatieprojecten. Na een studie biologie volgde Trijnie verschillende opleidingen op het gebied van communicatiemanagement en organisatieverandering. Vanuit haar praktijkervaring zet ze zich in om mensen effectiever in communicatie en gedragsverandering te maken.

We zijn ingeschreven bij CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum